Carhartt WIP

Carhartt presenter slidstærke materialer og moderne stil, i mærkets store udvalg af tøj og stil. Mærket blev skabt af Hamilton Carhartt i Detroit, USA. Med opstart i 1889 har Carhartt Inc. mange års erfaring, hvilket tydeligt ses i tøjets produktionskvalitet. Produceret i form af de bedste materialer, kan man finde produkter som holder til det meste.

Oprindeligt blev tøjet skabt til at mestrer hårde arbejdsforhold, hvilket senere blev udnyttet af skateboardere over hele verden. Skabelsen af Carhartt tøj blev hermed senere influeret af skaterkulturen, hvilket tydeligt kan ses på de mange stilede produkter. Carhartt bukser er specielt populære da de kan holde til, at blive brugt til mange års skateboarding. Men det var faktisk ‘overalls’ der satte Carhartt på verdenskortet og gjorde virksomheden, til en af de mest populære arbejdstøj forhandlere i verden.

Carhartt WIP (Work In Progress) er en udvidelse af Carhartt produktionen, som omdannede Carhartt til Street Clothing. Denne idé blev lanceret af ef mode designerne Edwin og Salomée Faeh, som skabte samarbejdet med Carhartt i 1994. Det var speciel tid for mærket, hvor de begyndte at opleve en markant voksende popularitet over hele verden.

Carhartt WIP er virksomhedens skateboarding brand, som indeholder street clothing og massere af skate kultur! Skate teamet fra Carhartt WIP har mange af de bedste pro skatere, som repræsenterer mærkets branch inden for skate verdenen. Vi byder hermed velkommen til et nøje udvalg af stilede Carhartt WIP produkter, som passer perfekt til skateboarding og andre ekstremsport. Med et af de mest populære street fashion brands i verden, skabes der mere end blot mode for pengene, men også den bedste kvalitet!

Carhartt WIP tilbyder både bukser, trøjer, t-shirts og accessories som tasker, caps og huer. Dermed kan man altså finde det meste til stilen, med vores udvalgte sortiment af Carhartt WIP produkter!

En lancering af produkter som passer til alle

Selvom Carhartt WIP præsenterer kollektioner som er tilegnet skateboard stilen, kan produkterne bruges af alle. Produkterne er produceret i et simpelt design, der gør det muligt, at kombinerer dem i de fleste fashion style. Dette har nok også været en del af motivationen for tøjmærket, som skaber mangfoldige og klassiske looks af streetwear.

Skate Team members

Carhartt WIP præsenterer de bedste skatere fra hele verden, som tilsammen udgør mærkets Skate Team. Man kan finde mange fede videoer og billeder, hvor nogle af verdens bedste pro skatere rocker Carhartt WIP’s fede produkter! Her er nogle af de bedste og mest anerkendte skatere, som har sponsorat hos Carhartt!

Carhartt WIP samarbejder med det uafhængige tøjmærke og skateboard brand Antiz, som er præsenteret i deres tur til Europa og har haft vigtige samarbejdsrelationer til skate teamet. Vi har i bunden af siden tilføjet en af de fedeste Carhartt skate clips, så man virkelig kan få en smag for mærkets autentiske udtryk.

  • Bram De Cleen
  • David Martelleur
  • Deshi
  • Ferit Batir
  • Hugo Liard
  • Pontus Alv
  • Phil Zwijsen
  • Gabriel Engelke
  • Hjalte Halberg
  • Remy Taveira

Skate teamet består af flere skatere, som uden tvivl er værd at tjekke ud. I mærkets skateboard film er der både massere af skate action og inspiration til streetwear stilen.